Topnavigatie

Ontstoppingsdienst

De professionele ontstoppingsdienst van Het Kempens Riooltje is bekend in gans de Kempen. Sinds jaar en dag ontstoppen wij alles wat verstopt zit, zowel in als rond huizen en appartementen. Denk aan gootsteen, verstopte wc, douche, riool, afvoerleidingen, regenput of septische put. We gaan steeds grondig en discreet te werk om u met onze ontstoppingsdienst zo min mogelijk te hinderen. Ons motto: snel geholpen, proper afgewerkt!

Rioolinspectie met camera

Voor elke ontstopping hebben wij als ontstoppingsdienst het juiste materiaal. Zodat uw probleem in een handomdraai van de baan is. Ontstoppen alleen niet voldoende? Het Kempens Riooltje beschikt over een camera voor een grondige inspectie van het riool. Handig om leidingen aan de binnenkant te inspecteren en eventuele verzakkingen en breuken te detecteren. We maken foto’s of filmpjes voor uw verzekeringsmaatschappij.
Want Het Kempens Riooltje, dat is meer dan een ontstoppingsdienst.

Ontvang korting op herstellingen

Elke opstopping heeft een oorzaak die herstelt dient te worden.
Indien er herstellingen nodig blijken te zijn nadat je ons hebt ingehuurd voor een ontstopping, dan ontvang je een commerciële korting op de herstellingswerken.

Ontstoppingsdienst Retie

Vanuit onze vestiging in Retie is onze ontstoppingsdienst zo ter plaatse. We lossen het probleem van de verstopping op en pakken ook de oorzaak aan. In uw appartement of woning, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Vlug bellen is de boodschap, op de professionele service van onze ontstoppingsdienst uit Retie kunt u rekenen! Is ontstoppen niet voldoende?

Laat ons de herstelling uitvoeren en ontvang een commerciële korting op de werken!