Topnavigatie

Rioleringswerken

We bieden dé oplossing voor rioleringswerken bij nieuwbouw, renovaties, verbouwingswerken en rioolproblemen. Van het aansluiten, herstellen, keuring en onderhoud van het riool tot het ontstoppen en ontkalken van buizen en leidingen. Huisaansluitingen en openbare rioleringen kennen voor ons geen geheimen. We voeren deze werken stuk voor stuk professioneel en met het juiste materiaal uit.

Kleine of grote rioleringswerken

Kleine herstellingen, grote rioleringswerken? Vanuit Retie rukken we graag uit voor al uw problemen. De riolering vernieuwen en breuken herstellen zijn voor ons dagelijkse kost. Ook de afvoer van uw sanitair sluiten we aan de op de vernieuwde riolering. Vertrouw ons uw rioleringswerken toe en u kunt gerust zijn.

Riolering in beeld

Indien er geen bestaande plannen zijn van uw rioleringsnetwerk kunnen we via onze camera inspectie een perfect beeld schetsen van uw riolering. Zo kunnen we de rioleringswerken in alle veiligheid tot een goed einde brengen. Het afkoppelen van regenwater en afvalwater is vandaag de dag een veelgevraagde opdracht aan Het Kempens Riooltje aangezien dit een van onze specialisatie is.